Q7 Čokolada

800.00 RSD6,000.00 RSD

Q7 Čokolada – Čokolada za seks

Q7 Čokolada ili Čokolada za seks

Q7 Čokolada – Čokolada za seks, za odrasle povećava želju i uživanje u seksu, postiže i održava erekciju i nema neželjenih efekata. Ono što ovu čokoladu razlikuje od svih ostalih na našem tržištu je njeno snažno afrodizijačko dejstvo. Potpuno prirodan proizvod, bez neželjenih dejstava
Čokolada bez hemijskih dodataka i nuspojava, koja efektivno i na slastan način osvežava vaš ljubavni život. Jedinstveni spoj čokolade i biljnih afrodizijaka garantuje strastan i slastan ljubavni život.

Q7 Čokolada Sastav

Koren ženšena – univerzalni životni eliksir i afrodizijak. Epimedium koji se vekovima se koristi za jačanje libida, poboljšanje erekcije, vraćanje seksualne snage i povećanje intenziteta seksualnog doživljaja. Poboljšava cirkulaciju, smanjuje umor i podiže energiju, što za rezultat ima ublažavanje i potpuno eliminisanje problema seksualne disfunkcije. Koren đumbira je moćan afrodizijak bogat mineralima, kao što su kalijum, bakar, magnezijum i mangan, ali i vitaminom C, vitaminima grupe B, kao i manjom količinom pantotenske kiseline i niacina.

Q7 Čokolada Pakovanje

U pakovanju Q7 Čokolada ima 35 grama, odnosno 6 kocki čokolade. Q7 čokolada se konzumira 30 minuta pre odnosa, za bolji učinak. Čokolada je vrhunskog kvaliteta, nudi uživanje za čula ukusa i mirisa, budi i stimuliše seksualnu želju i uzbuđenje.

Čokolada kao Afrodizijak

Čokolada, ta slatka poslastica koja nas mazi nepcem, ima čarobnu moć da prenese osećaj zadovoljstva i uzbudljivosti. Ali, da li ste znali da čokolada takođe ima reputaciju afrodizijaka, podstičući senzualnost i ljubavne igre? U ovom članku, istražićemo kako čokolada deluje kao prirodni stimulans i kako je uživanje u njoj povezano sa povećanim osećajem zadovoljstva u intimnim trenucima.

Čokolada i Hemija Ljubavi

Feniletilamin (PEA): Ovaj spoj, prirodno prisutan u čokoladi, često se naziva “molekul ljubavi”. Povezan je s oslobađanjem dopamina u mozgu, čime se pojačava osećaj euforije i radosti.

Serotonin: Čokolada takođe stimuliše oslobađanje serotonina, hormona sreće. Povećani nivo serotonina može poboljšati raspoloženje i podstaći osećaj povezanosti sa partnerom.

Feniletilamin (PEA): Ovaj spoj, prirodno prisutan u čokoladi, često se naziva “molekul ljubavi”. Povezan je s oslobađanjem dopamina u mozgu, čime se pojačava osećaj euforije i radosti.

Uživanje u Čokoladi

Delite trenutke uz čokoladni degustacioni doživljaj s partnerom. Birajte Q7 Čokoladu i zajedno istražujte nijanse ukusa.
Isprobajte pripremu čokoladnu poslasticu zajedno. Zajednička avantura može biti zabavna i intimna.

Q7 Čokolada Prodaja

Prodaja i dostava Q7 Čokolade i ostalih preparata za potenciju; Beograd, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Čačak, Šabac i svi ostali gradovi i mesta.

PAKOVANJE

1 Pakovanje, 2 Pakovanja, 3 Pakovanja, 4 Pakovanja, 5 Pakovanja, 10 Pakovanja

Call Now Button