Kafa za žene

750.00 RSD5,800.00 RSD

Kafa za žene 48h Gingseng Gold

Kafa za žene

Kafa za žene ili Ginseng 48h Gold je afrodizijak. Kafa za žene je pravo čudo u svetu preparata za stimulaciju žena koje imaju problema ili žele da poboljšaju svoj seksualni život i nagon.
Kafa je ustvari preparat sličan kafi 2u1 ili 3u1 kojoj su dodati afrodiziajci odgovarajućom tehnikom. Kafa je potpuno bezbedna za upotrebu, ne izaziva neželjene efekte, a ima lep ukus i miris kafe.

Kafa za žene i upotreba

Dejstvo počinje oko 30-60 min nakon konzumiranja kafe. Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće ključale vode i popiti. Kafa kao stimulans može dovesti ženu do velikog broja orgazama i bolje stimulacije. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice dnevno. Konzumirati na prazan stomak ili bar 2 sata posle obroka za maksimalne rezultate.

Sastav Kafe za žene

Kafa za žene u svom sastavu osim kafe sadrži, mleko u prahu i odredjene prirodne afrodizijake na bazi ekstrakta Ginsenga. Sličnog je ukusa kao klasična kafa i može se mešati sa bilo čime. Kafa za žene je na bazi prirodnih sastojaka, nema nikakvih nuspojava i poptpuno je bezbedna za upotrebu. Sastojci Kafe su ekstrakt Ginsenga, ekstrakti groždja i ostali biljni sastojci. Kafa je seksualna stimulacija namenjena ženskoj populaciji.

Pakovanje

Jedno pakovanje Kafe Za Žene – Ginseng Gold 48h sadrži jednu kesicu 20 g.

Kafa za žene Prodaja

Prodaja i dostava Kafe za žene i ostalih preparata za potenciju; Beograd, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Čačak, Šabac i svi ostali gradovi i mesta.

PAKOVANJE

1 Pakovanje, 2 Pakovanja, 3 Pakovanja, 4 Pakovanja, 5 Pakovanja, 10 Pakovanja

Call Now Button