Crna Udovica

1,000.00 RSD3,900.00 RSD

Crna Udovica Kapi za žene

Crna Udovica kapi za žene

Crna Udovica kapi za žene je prirodni preparat za potenciju i seksualnu stimulaciju žena. Bočica Crna udovica je tečnost bez boje, mirisa i ukusa koja se konzumira u obliku kapi i namenjen je ženama. Crna Udovica kapi za žene – najbolji ženski seksualni stimulator. Sadrži jedinstvenu formulu koja omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu. Uživajte u čarima Black Widow i dozvolite joj da bude saveznik u oživljavanju strasti u vašem ljubavnom životu. Dodajte malo slatkog užitka u svoje intimne trenutke i pustite da Crna Udovica bude vaša saveznica u stvaranju nezaboravnih romantičnih uspomena.

Sastav Crne Udovice

Crna Udovica ili Black Widow sadrži: epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.

Kako dozirati Crnu Udovicu

Jedna bočica kapi za žene Crna Udovica namenjena je za dva konzumiranja. Pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu.
Sadržaj od 2,5 ml sipati u vodu, sok, bezalkoholno ili alkoholno piće, ili pomešati sa hranom. Najbolje je konzumirati oko pola sata pre seksulanih aktivnosti. Dejstvo na potenciju počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati. Crna Udovica se može nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

Pakovanje

Jedna bočica kapi za žene Crna Udovica ima 5ml.

Crna Udovica Prodaja

Prodaja širom Beograda: Vračar, Voždovac, Zvezdara, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Čukarica, Savski venac, Stari grad, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin, Zemun.
Prodaja i dostava Crne Udovice i ostalih preparata za potenciju; Beograd, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Čačak, Šabac i svi ostali gradovi i mesta.

PAKOVANJE

1 Pakovanje, 2 Pakovanja, 3 Pakovanja, 4 Pakovanja, 5 Pakovanja

Call Now Button