Koje su prednosti i mane Kamagre?

Zašto muškarci uzimaju Kamagru?

Kamagra je preparat za potenciju koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Glavni aktivni sastojak Kamagre je sildenafil citrat, koji je takođe prisutan i u Viagri. Trajanje dejstva Kamagre može varirati od osobe do osobe, ali obično traje oko 4 do 6 sati. Kamagra nije afrodizijak. Kamagra je lek koji se koristi za lečenje ED kod muškaraca.

Gde i kako mogu da kupim Kamagru?

Kamagru možete kupiti online iz različitih izvora, sajtova u Srbiji. Međutim, važno je da je kupite od pouzdanog i sigurnog prodavača ili sajta kako biste se uverili da dobijate bezbedan i efikasan proizvod. Preparat za potenciju Kamagra, kao i mnoge druge možete sigurno poručiti preko naše web prodavnice. Sve pakete šaljemo u diskretnim pakovanjima kako biste izbegli eventualne neprijatnosti prilikom preuzimanja proizvoda od kurira.

Koje su prednosti Kamagre?

 • Efikasnost: Sildenafil je pokazao visoku stopu uspešnosti u poboljšanju erektilne funkcije kod muškaraca sa različitim uzrocima ED-a.
 • Brz početak delovanja: Obično deluje unutar 30-60 minuta nakon uzimanja.
 • Jednostavna primena: Dostupan je u obliku tableta, šumećih tableta ili gela koje se uzimaju oralno prema potrebi.

Koje su mane Kamagre?

 • Nuspojave: Moguće nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, zamućen vid i retko ozbiljnije nuspojave poput naglog gubitka vida ili gubitka sluha.
 • Kontraindikacije: Ne preporučuje se osobama koje koriste nitrate za lečenje angine pektoris zbog moguće opasnosti od ozbiljnih interakcija.
 • Zavisnost: Iako retko, postoji mogućnost psihičke zavisnosti o leku zbog njegove sposobnosti poboljšanja seksualne funkcije.
Pre upotrebe sildenafil citrata, važno je konsultovati se sa lekarom kako bi se utvrdilo da li je to prava opcija za vas, uzimajući u obzir vaše zdravstveno stanje, druge lekove koje uzimate i potencijalne kontraindikacije. Lekar će vam takođe pomoći u odabiru prave doze kako bi se postigao najbolji terapijski efekat uz minimalan rizik od nuspojava.

Za šta se koristi Sildenafil?

Sildenafil citrat je lek koji se koristi za lečenje muške erektilne disfunkcije (impotencije) i plućne arterijske hipertenzije (PAH). Evo nekoliko ključnih informacija o sildenafilu citratu:
 • 1. Erektilna disfunkcija (ED): Sildenafil se koristi za poboljšanje sposobnosti postizanja i održavanja erekcije kod muškaraca. Deluje tako što opušta glatke mišiće krvnih sudova u polnom organu, što omogućava bolju cirkulaciju krvi i time poboljšava erektilnu funkciju.
 • 2. Plućna arterijska hipertenzija (PAH): Sildenafil se takođe koristi za lečenje visokog krvnog pritiska u plućnim arterijama kod odraslih osoba. Ovde deluje slično kao u slučaju ED-a, opuštajući krvne sudove i poboljšavajući protok krvi u plućima.

Kako Sildenafil deluje u telu?

Sildenafil se brzinski apsorbira u telo i počinje delovati u oko 20 minuta. On se metabolizira u jetri, a njegovi metaboliti se izlučuju u krvi i stolici. On se koristi za tretiranje erektilne disfunkcije, a takođe se koristi za tretiranje PAH, jer se relaksira arterijski zid pluća, što dovodi do smanjenja pulmonalnog arterijskog otpora i pritiska. Sildenafil se koristi i u istraživanjima o Alzheimerovoj bolesti. Istraživači su otkrili da sildenafil povećava rast ćelija u mozgu i smanjuje akumulaciju proteina u Alzheimerovoj bolesti. Ovi nalazi su zanimljivi, jer bi mogli biti korisni za razvoj novih lekova za tretiranje Alzheimerove bolesti.

Koliko traje dejstvo Kamagre?

Trajanje dejstva Kamagre može zavisiti od nekoliko faktora:
 • Doza: Veće doze Kamagre obično imaju duže trajanje dejstva.
 • Individualni odgovor: Reakcija organizma na lek može varirati od osobe do osobe.
 • Ishrana: Teška, masna hrana može usporiti apsorpciju Kamagre i produžiti vreme do početka dejstva.
 • Drugi faktori: Drugi faktori poput starosti, zdravstvenog stanja i uzimanja drugih lekova takođe mogu uticati na trajanje dejstva Kamagre.
Muškarci koje koriste Kamagru trebalo bi da se posavetuju sa svojim lekarom ako primete bilo kakve neželjene efekte ili ako imaju bilo kakve zabrinutosti u vezi sa upotrebom ovog leka. Takođe je važno da se pridržavate uputstava za upotrebu i ne uzimate veće doze Kamagre od preporučenih, jer to može povećati rizik od neželjenih efekata.

Koje su glavne komponente Sildenafila?

Sildenafil citrat je glavna aktivna komponenta Sildenafil-a, koja se koristi za tretiranje erektilne disfunkcije i pulmonalne arterijske hipertenzije (PAH).
Nitrati: Sildenafil sadrži nitrate, koji mogu izazvati ozbiljne interakcije sa drugim lekovima, što može dovesti do brzog pada krvnog pritiska.
Ostale komponente: Sildenafil sadrži i druge komponente, kao što su lakovi, vezivi agensi, i druge aditivne materije, koje su potrebne za njegovu stabilnost i efikasnost.
Film tablete: Sildenafil se obično prodaje u obliku film tableta, koji sadrže aktivnu komponentu Sildenafil citrat, kao i druge komponente, kao što su lakovi i vezivi agensi.
Generika: Sildenafil generika su kopije originalnog leka, koji sadrže istu aktivnu komponentu, ali mogu imati različite komponente i koncentracije.
Ostale komponente: Sildenafil sadrži i druge komponente, kao što su aminokiseline, ugljikohidrati, i druge materije, koje su potrebne za njegovu stabilnost i efikasnost.

Koje su alergijske reakcije na Sildenafil?

Da, Sildenafil može izazvati alergijske reakcije. Alergijske reakcije su retke, ali mogu se pojaviti u obliku kožnog osipa,
otečene kože koja svrbi i jake alergijske reakcije popraćene slabošću, padom krvnog pritiska i drugim simptomima.

Najčešće alergijske reakcije na Sildenafil uključuju:

 • Kožni osip
 • Otečenu kožu koja svrbi
 • Iznenadno mokrenje, otežano disanje ili vrtoglavicu
 • Oticanje očnih kapaka, lica, usana ili grla

Ove alergijske reakcije, iako retke, mogu se pojaviti kod osoba koje su preosetljive na osnovnu supstancu sildenafila ili na ostale komponente koje se nalaze u tableti.
Potražite hitnu medicinsku pomoć ako imate znakove alergijske reakcije poput osipa, otežanog disanja ili oticanja lica, usana, jezika ili grla.
Sildenafil se ne sme koristiti kod osoba koji su alergični na njega.

Call Now Button